La nova executiva del PSC del Vallès Oriental. (Foto: PSC)

La nova executiva del PSC del Vallès Oriental. (Foto: PSC)

Sense sorpreses. L’exalcalde de la Roca Salvador Illa va ser escollit dissabte primer secretari del PSC del Vallès Oriental. Illa, que era l’únic candidat i substitueix a l’exdiputat Román Ruiz, qui després de 12 anys al capdavant del partit a la comarca va decidir no continuar, va obtenir 123 vots a favor i un en contra.

Juntament amb el nou primer secretari socialista vallesà ha estat triada la nova executiva comarcal, que està encapçalada per Jonatan Martínez com a nou secretari d’Organització.

La resta de l’executiva comarcal està formada per Sergi Mingote (Política Municipal), Mireia Dionisio (Infraestructures), Jordi Terrades (Política Institucional), Cati Palma (Comunicació), Arnau Ramírez (Acció Electoral), Mar Canelo (Comunicació Digital), Antonio Rísquez (Finances), Guillem Sánchez (Economia), José Luis López (Relacionis món laboral), Assumpta Camps (Gent Gran), Fran Sánchez (Educació), Patricia Román (Desenvolupament Sostenible), Carlos Martin (Formació), Tere Serra (Conferències), Cati Siles (Adjunta a la Secretària de Educació), Laura Astorga (Ajunta a la Secretària d’Igualtat) i Joan Ramon (Adjunt Secretària d’Organització).

Leave a Reply

Your email address will not be published.