Sandra Rama, distingida per la Generalitat per la seva nota a les Proves d’Accés a la Universitat

Sandra Rama. (Foto: Ajuntament)

Sandra Rama. (Foto: Ajuntament)

La Generalitat ha atorgat a Sandra Rama Mallorquin, estudiant de l’institut Bellulla de Canovelles, una de les distincions de les Proves d’Accés a la Universitat que s’atorguen a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una nota superior o igual a 9 punts. L’estudiant va treure un 9,30 a les Proves d’Accés a la Universitat, nota que l’ha fet mereixedora d’aquesta important distinció.

“Uns excel·lents resultats obtinguts que culminen una bona manera de fer al llarg dels vostres estudis preuniversitaris i que són l’auguri de futurs èxits acadèmics”, així s’ha dirigit en una carta a la Sandra Rama la coordinadora de les PAU a Catalunya, Pilar Gómez Cardó. “Voldria fer-vos arribar la meva més cordial felicitació, que us agrairé traslladeu juntament amb la meva sincera enhorabona a tot l’equip docent del centre”, ha expressat la coordinadora de les PAU, destacant que “un resultat d’excel·lència com aquest, només pot ser conseqüència d’una tasca formativa d’equip desenvolupada amb rigor, constància i eficàcia”.

L’acte de lliurament de les distincions de les Proves d’Accés a la Universitat tindrà lloc el dilluns dia 27 de juliol, a les 18.30 h, al Palau de Congressos de Catalunya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *