El proper 7 de gener de 2015, s’iniciaran les obres de millora del camí de La Farinera, que comunica la urbanització de Can Vila amb el nucli urbà de Sant Antoni de Vilamajor.

Aquesta actuació ha estat requerida des de fa temps pels veïns de la urbanització. Finalment, durant aquesta legislatura, hem pogut materialitzar aquest desig i fer-lo realitat gràcies a l’entesa i col·laboració entre els ajuntaments de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor.

camí La Farinera-2El projecte d’obres inclou la creació d’una vorera que uneix l’entrada de la urbanització de Can Vila i el trencall cap a Vallserena amb el nucli urbà de Sant Antoni de Vilamajor per millorar la circulació dels vianants; la millora de l’enllumenat públic de la vorera i la calçada; així com l’adequació i millora de la calçada per a la circulació de vehicles.

Durant l’execució de les obres, que es preveu que durin uns dos mesos, es produiran alteracions en la circulació viària. Es disposarà d’un carril de sortida de les urbanitzacions en direcció al nucli urbà de Sant Antoni. Pel que fa a l’entrada s’hi haurà d’accedir per vies alternatives: pel camí de Sanata (si es ve de Llinars) o pel camí de Can Tona (des de Can Derrocada). Durant un breu espai de temps, el pas estarà tancat en ambdós sentits. En tot cas, els accessos alternatius estaran convenientment senyalitzats.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.