Sant Celoni comença a pagar els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya

Aquest mes de juliol, l’Ajuntament de Sant Celoni ha començat a pagar els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya. Aquests recursos que s’ingressaran són aproximadament d’1.600.000 euros anuals. D’aquesta manera l’equip de govern dóna compliment a un dels compromisos de la legislatura d’estar al costat de les institucions catalanes en el procés de transició nacional procurant les estructures administratives necessàries.

Segons ha explicat el regidor d’Economia, Josep Maria Garcia, “es tracta d’un gest del tot legal perquè mentre no es declari la independència, aquests recursos s’acaben lliurant a l’administració pertinent, l’Agència Tributària o la Seguretat Social principalment, només que es fa per mitjà de l’Agència Tributària de Catalunya”

L’Agència Tributària Catalana és l’eina d’Estat que permetria pagar la despesa social i el cost de l’administració, per la qual cosa, ha insistit el regidor, “s’anima al màxim nombre d’entitats i particulars a fer-ho, i des de l’equip de govern ens oferim a assessorar a qui calgui per fer aquest pas”. En aquest sentit el regidor ha afirmat que “la independència comença pels fets que tots i cada un de nosaltres podem fer per ajudar a assolir els objectius comuns”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *