Sant Celoni fa públic l’expedient del Sax Sala que es va endur la Guàrdia Civil

L’Ajuntament de Sant Celoni ha posat a disposició de la ciutadania còpia de tot l’expedient de contractació de l’obra de construcció del Centre formació i ocupació Baix Montseny, Sax Sala, lliurat al jutjat d’instrucció número 1 del Vendrell el 28 d’agost passat.

Aquell dia al matí, la Guàrdia civil es va presentar a l’Ajuntament per demanar la documentació del contracte d’obra de l’edifici del Centre municipal de formació i ocupació del Baix Montseny, Sax Sala, que va realitzar l’empresa Teyco, SL, l’any 2009, mentre CiU governava el Consistori. Segons fonts municipals, els agents no van fer cap escorcoll, simplement van sol·licitat l’expedient.

Des de l’Ajuntament s’ha informat que l’expedient està perfectament documentat i que en l’obra es van seguir tots els procediments legals que calien. “Tota la informació que tenim l’hem conegut a través dels mitjans de comunicació. És un tema relacionat amb la investigació de l’empresa, no pas de l’Ajuntament”, afirmen des del Consistori.

OPERACIÓ PETRUM II

L’obra de construcció del Centre formació i ocupació Baix Montseny, Sax Sala, podria formar part d’un presumpte pagament fraudulent de comissions per part de la constructora Teyco, que investiga un cas de presumpta corrupció a l’Ajuntament de Torredembarra.

En la mateixa operació, la Guàrdia Civil es va emportar documentació de tres ajuntaments més i va escorcollar la fundación de CDC, CatDem, i el despatx de l’administrador, Andreu Viloca, a la seu del partit del carrer Còrsega de Barcelona.

Aquest cas ja va comportar la detenció de l’empresari Jordi Sumarroca Claverol, fill d’un dels fundadors de CDC.

Enllaç a l’expedient: http://www.santceloni.cat/document.php?id=14789

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *