Sant Celoni inicia el procés de fusió dels clubs de futbol

fusió futbol sant celoni

Representants dels clubs. (Foto: Ajuntament)

Dijous 11 de febrer es va donar el tret de sortida al procés de fusió del futbol celoní, liderat pel Club Esportiu Sant Celoni i la Penya Barcelonista Sant Celoni.

Tant l’equip de govern com representants de tots els grups polítics municipals van assistir a aquest acte acompanyats pels presidents d’ambdues entitats esportives (Xavier Cos, President del Club Esportiu Sant Celoni i Jordi Roura de la Penya Barcelonista Sant Celoni), i per un representant de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet.

Totes les parts van destacar la necessitat d’unificar la pràctica del futbol mitjançant una sola entitat, amb l’objectiu de donar un servei òptim a tots els nens i nenes que practiquen aquesta modalitat esportiva, i oferir un model de gestió molt més eficient.

També es va considerar com un dels aspectes més destacables de la necessitat de fusionar les entitats esportives el fet d’evitar els conflictes que actualment es generen per al repartiment dels espais esportius, la planificació dels horaris d’entrenaments i partits, la distribució dels vestidors, la configuració dels equips…, elements que no esdevindrien cap tipus de problema si la gestió es portés a terme per una sola entitat.

Per tirar endavant aquest procés, es faran reunions de treball setmanals o quinzenals amb la participació de tres persones de cada entitat, una d’elles el president, dos tècnics municipals, Jordi Bonet per part de la Federació catalana de Futbol i un consultor extern contractat per l’Ajuntament que farà de mediador.

El procés de fusió del futbol celoní es preveu que pugui està configurat abans de l’acabament de la temporada esportiva, per tal que la nova i única entitat pugui està plenament operativa durant la propera temporada esportiva 2016-2017.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *