El passat dimecres 21 de gener de 2015, va tenir lloc la presentació del projecte bàsic de l’edifici de l’escola Soler de Vilardell. La reunió es va dur a terme a la Rectoria Vella i la van presidir el director de Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament, Josep Vicent Garcia Caurín, i l’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño Augé.

A la reunió l’equip d’arquitectes redactors del projecte constructiu van presentar la comunitat educativa del centre i a representants polítics i tècnics de l’Ajuntament els plànols de l’edifici i la disposició dels diferents espais educatius.

Soler_de_Vilardell_1Soler_de_Vilardell_2L’alcalde de Sant Celoni va posar en valor “la gran tasca que, malgrat les dificultats, està fent l’equip educatiu de l’escola Soler de Vilardell el projecte d’innovació i qualitat educativa que estan duent a terme” i va manifestar la seva satisfacció que, finalment, la nova escola esdevingui una realitat. També va reconèixer i “agrair la paciència de les famílies que porten molts anys esperant el nou edifici”.

La directora de l’escola, Montserrat Valero, va manifestar a l’equip redactor la seva “satisfacció per la sensibilitat del projecte constructiu” perquè els espais físics de l’escola esdevinguin facilitadors de la metodologia educativa del centre basada en l’aprenentatge cooperatiu i competencial.

El director de Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament  va explicar que la Generalitat de Catalunya està treballant amb “l’objectiu de poder començar l’obra aquest estiu i que l’edifici pugui entrar en funcionament al setembre de l’any 2016”. Des de l’Ajuntament de Sant Celoni es seguirà molt de prop tot el procés per tal de que sigui així i la Generalitat compleixi el seu compromís ja que, com va recordar l’alcalde Joan Castaño, Sant Celoni destina a aquest projecte 1.500.000 d’euros.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.