Sant Celoni reflexiona sobre la seva Festa Major

SacsegemFMInteriorNProp d’un centenar de persones s’han apuntat al procés de participació i reflexió sobre la Festa Major de Sant Celoni després de la presentació que es va fer dissabte, 21 de febrer, a la Sala Bernat Martorell, conduïda per Paula Vallejo on es va explicar la metodologia de treball que se seguirà.

Dimecres, 4 de març, s’engeguen cinc grups de treball que es reuniran a la Rectoria Vella, en sessions de dues hores i en els que hi participaran prop de cent persones entre les sessions presencials i on line. El període d’inscripció als grups de treball ja està tancat a hores d’ara, però tothom que tingui interès a participar-hi pot escriure al mail paulavallejogomez@gmail.com.

Els quatre eixos que es treballaran són:

  • Els valors de la Festa
  • Programació
  • Espais
  • Organització

Sacsegem la Festa Major és una idea sorgia a la reunió de valoració de Festa Major de setembre 2014, del passat mes d’octubre. Es va partir de la idea que la Festa funciona, la gent participa i es gaudeix,  però sempre va bé deixar entrar aire fresc i noves idees per replantejar-se la Festa, tot dibuixant els objectius i les línies de treball a mig i llarg termini que ajudin a enriquir encara més una Festa que és de tothom.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *