Sant Fost inverteix en ser un municipi cardioprotegit

Desfibril·lador extern automàtic instal·lat al Pavelló 1. (Foto: Ajuntament)

Desfibril·lador extern automàtic instal·lat al Pavelló 1. (Foto: Ajuntament)

Sant Fost està invertint en la seguretat dels equipaments municipals amb l’adquisició d’aparells desfibril·ladors externs automàtics (DEA). Ara, amb una subvenció de la Diputació, ha instal·lat un desfibril·lador al Pavelló 1, que darrerament ha estat també remodelat.

N’hi ha un també al Centre Esportiu Municipal (CEM) Can Lladó i Protecció Civil disposa d’un DEA mòbil per a les activitats que s’organitzen al poble.
Els aparells desfibril·ladors externs automàtics (DEA) són uns dispositius mèdics que permeten identificar sense errades les arítmies que requereixen desfibril·lació i administrar la descàrrega elèctrica quan està indicada.
Aquests aparells, que per les seves característiques poden ser utilitzats per personal no mèdic, permeten una primera actuació que, per la seva immediatesa, pot millorar les possibilitats de supervivència de les persones afectades per aquestes patologies. Per això és recomanable la seva implantació en espais on es produeixen grans concentracions de persones.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *