La brigada municipal està col·locant la nova senyalització d’entrada al terme municipal i als diferents barris urbans. L’antiga senyalització, que tenia més de quinze anys, estava en molt mal estat de conservació ja sigui per les inclemències meteorològiques o bé per cops o accidents de trànsit.

img-4678La nova senyalització d’entrada i sortida al terme municipal es col·locarà al passeig Lluís Companys (carretera de Sant Pere a Sant Antoni BP-5109), a la sortida de Sant Antoni (carretera de Sant Antoni a Cànoves) i també a l’alçada del restaurant Sant Muç de Cànoves (BP-5107). També se’n col·locaran de noves al nou camí asfaltat de Sanata a can Ram i a l’entrada de Can Vila (cruïlla de la Farinera) i de la via d’accés a Vallserena.

També es col·locaran cartells a les entrades principals dels barris de Can Derrocada, de les Pungoles, de Vallserena, de Can Vila, de Can Ram i de Les Faldes del Montseny.

La nova senyalització és reflectant, té disseny uniforme a tots els barris, inclou la marca municipal VILAMAJOR.CAT i la llegenda “Reserva de la Biosfera del Montseny).

Paral·lelament, l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor està endagant un projecte de millora de la senyalització del municipi. Aquest 2014, l’Ajuntament ha millorat la senyalització vertical dels camins rurals i del barri dels Refugis del Montseny, alhora que també ha renovat la senyalització horitzontal dels barris de Can Vila, Can Ram, Les Faldes del Montseny i Vallserena. A principis d’aquest 2015, començaran les tasques de millora de la senyalització horitzontal als barris de Can Derrocada i l’Eixample (nucli). També es millorarà i renovarà la senyalització informativa vertical a tot el municipi.

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.