Santa Maria de Palautordera acull la 1a Trobada de Productors i Restauradors al Montseny

Santa Maria de Palautordera ha acollit la 1a trobada de productors i restauradors al Montseny. L’objectiu fonamental va ser crear un punt de trobada per generar sinèrgies entre empresaris del territori, per tal d’impulsar la utilització de productes de proximitat per part dels restaurants de la zona.

dsc_1572A la jornada, organitzada per l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny, hi van participar 25 empreses i va comptar amb el suport del Parc Natural del Montseny, Osona Turisme, Turisme Vallès, Turisme la Selva i les Diputacions de Barcelona i Girona.

La trobada va estar molt ben valorada per part dels assistents qui, malgrat sovint creuen que hi ha dificultats en el subministrament a causa de les distàncies o la poca compra, pretenen assistir novament en una trobada que es pugui fer més endavant.

Aquesta acció s’emmarca dins la Carta Europea de Turisme Sostenible (on el Parc Natural del Montseny i algunes empreses ja estan adherides). De fet, algun dels objectius d’aquesta són treballar en col·laboració tot implicant els diferents agents relacionats amb el turisme a l’àrea protegida, afavorir un desenvolupament turístic sostenible o augmentar els beneficis del turisme per l’economia local.

L’Àrea de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera expressa la seva satisfacció per l’elecció de Santa Maria de Palautordera per portar a terme aquesta trobada, així com agraeix als participants haver-ne pres part.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *