Santa Maria de Palautordera: baixen els accidents i pugen els robatoris durant l’any 2014

Santa Maria de Palautordera ha detectat una reducció del 56% dels accidents de trànsit amb víctimes. De fet, durant tot l’any passat no hi va haver cap víctima greu ni cap atropellament dintre del nucli urbà. Sí, però, que a principis de l’any 2014 es va haver de lamentar la mort d’un ciclista com a conseqüència d’un atropellament a la carretera BV-5301.

Pel que fa al robatoris sí que s’ha detectat un increment del 8%, motiu pel qual tant la Policia Local de Santa Maria de Palautordera com els Mossos d’Esquadra estan intensificant els controls. Durant l’any 2014 també s’ha detectat un augment dels delictes contra el patrimoni (béns materials) i la seguretat viària (alcoholèmia), en canvi els delictes contra les persones (persona física) han disminuït.

Imatge de la Junta de Seguretat Local. (Foto: Ajuntament)

Imatge de la Junta de Seguretat Local. (Foto: Ajuntament)

Aquestes són algunes de les conclusions més destacades de la reunió de la Junta Local de Seguretat que ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Palau aquesta setmana amb l’assistència del delegat territorial del Govern de la Generalitat, Fernando Brea, i l’alcalde de Palau, Jordi Xena.

També van assistir-hi per part dels mossos d’esquadra de la comissaria de Sant Celoni Francesc Marsol, sotsinspector cap; Joaquim León, sergent sotscap i Jordi Soques, caporal cap d’OAC: Per part de la policia local de Santa Maria de Palautordera ho van fer David Otal, Sotsinspector cap i Valentí Espejo, sergent. També van pren-hi part dos càrrecs de la guàrdia civil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *