El passat dia 29 de gener vam assistir a la sessió plenària de l’Ajuntament de Mollet del Vallès on vam poder veure que tots els grups municipals de Mollet és van oposar a una moció que vam presentar en defensa de la presó permanent revisable.

Era una moció que únicament demanava que l’Ajuntament mostres el seu suport a la presó permanent revisable i que s’instés als diferents grups parlamentaris que reconsideressin la seva postura sobre la seva derogació. Una pena extraordinària únicament per supòsits d’extrema gravetat i crueltat, com els que lamentablement estem acostumats a veure en els mitjans de comunicació, com a terroristes que, després de complir les seves penes, han sortit de la presó i han seguit fent apologia del terrorisme o assassins despietats que acaben amb la vida dels nostres fills.

No es tracta de promoure cap forma de cadena perpètua,
sinó de protegir la societat de delinqüents perillosos
mentre no estigui acreditat que no reincidiran.

No es tracta de promoure cap forma de cadena perpètua, sinó de protegir la societat de delinqüents perillosos mentre no estigui acreditat que no reincidiran. Aquest és únicament el seu objectiu, impedir que els autors de crims greus, sense voluntat de reinserció social, sense mostrar penediment i que segueixen sent un perill per a la societat, recuperin la llibertat.

Tampoc és una pena definitiva, ja que incorpora mecanismes per establir la llibertat dels condemnats quan és pugui garantir la seguretat de la societat, però ni amb això ha estat acceptada, havent-la recorregut davant el Constitucional la majoria de grups i sol·licitat la seva derogació …. I en municipis com el nostre titllant d’oportunista i franquista …. Quina llàstima.

Sincerament no sé que pretén C,s amb el tipus d’iniciatives que presenta, que res tenen a veure amb la presó permanent revisable, crec que encara no s’han adonat que no estem en una competició i que no es tracta de posar-se medalles. Es tracta d’escoltar les persones, d’escoltar les víctimes.

Penes com aquesta són les que garanteixen la nostra seguretat, i gràcies a mesures com aquesta pena, Espanya és un país referent en seguretat i llibertat. Sense llibertat no hi ha seguretat i sense seguretat, no pot haver-hi llibertat.

Grup Municipal del PP a Mollet del Vallès

Leave a Reply

Your email address will not be published.