credit_segona_sessio_baixaEn el nostre civilitzat món, si el banc no et concedeix un crèdit, tornes a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament… A El crèdit les coses no aniran així. Quan deneguen els diners al protagonista, aquest mira al director de l’oficina als ulls, posa les cartes sobre la taula i li diu que, si no li dóna el crèdit, iniciarà una acció definitiva que convertirà la seva vida en una autèntica catàstrofe. I, que consti, que no és una amenaça…

El trio Jordi Galceran, Sergi Belbel i Jordi Boixaderas torna 10 anys després de l’èxit d’El mètode Grönholm, amb una nova proposta teatral El crèdit. Si al 2003, Galceran i Belbel retrataven la competitivitat laboral, ara ens presenten una radiografia de la banca i l’actual crisi econòmica.

De nou Galceran escriu una comèdia àcida, crítica i contundent. Sergi Belbel serà el director i Jordi Boixaderas, un dels protagonistes. A aquest fantàstic trio, s’hi afegeix ara Jordi Bosch, per acabar d’assegurar un dels grans èxits de la temporada.

Una comèdia sobre l’economia, la crisi, la desesperació, la fragilitat de les relacions humanes i, també, encara que no ho sembli a primera vista, sobre les estranyes i insondables relacions de parella. Un duel interpretatiu de luxe que promet fer-nos passar una hora i mitja plena de rialles i lucidesa sobre la trista realitat que ens ha tocat viure.

Ds. 11 abr., a les 18:00h

Ds. 11 abr., a les 21:00h (entrades exhaurides)

Leave a Reply

Your email address will not be published.