Sembla que l’Ajuntament de Montmeló té necessitat de fer caixa. Finalitzades de les “eternes” obres del principal carrer del municipi, que han permès unir ambdós laterals amb una mini zona de vianants on està prohibit circular a més de 20 km/h, ha arribat l’hora de fer complir el límit de velocitat al peu de la lletra.

radar montmelóLa fotografia ha provocat molts comentaris a les xarxes socials, entre partidaris i detractors de les pràctiques que fa servir la Policia Local per fer que es compleixi la llei (en especial la d’amagar la càmera de radar al darrere d’un fanal). En el segon grup destaquen aquells que proposen que els agents es dediquin més a la vigilància dels carrers estrets i poc transitats, alhora que conviden al govern municipal a fer retallades en els sous de polítics i càrrecs de confiança i destinar aquests diners a, per exemple, instal·lar càmeres en els carrers abans citats.

“Ara entenc l’estupidesa d’obra que han fet. Tot per afany de recaptar, no tenen prou amb la zona blava (que segons he llegit no és del tot legal, que ara posen un radar enmig del poble”, diu un dels membres del grup on s’ha publicat la foto. “No tenen feina a fer”, diu un altre. I un tercer afegeix: “Tampoc s’amaguen molt”. “Si això no és afany recaptatori…”, observa un altre. I per últim, un més: “Si es preocupessin de la nostra seguretat de veritat, això hauria de ser prioritari i les multes secundàries. El problema és que la preocupació és pecuniària”.

Si circula pel centre de Montmeló, somrigui. Mai se sap si li acabarà arribant a casa una bonica foto de record d’aquell moment… que pagarà cara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.