El proper dimecres 26 de novembre tindrà lloc el segon Fòrum d’Inversió a Granollers, organitzat per Granollers Mercat i Business Angels Network de Catalunya (BANC). L’acte serà de 10 h a 12 h, a Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses (Camí del Mig 22, polígon industrial de Palou Nord de Granollers).

Durant el Fòrum, sis empreses emprenedores locals de diversos sectors, dues de les quals de la comarca del Vallès Oriental, buscaran finançament davant d’una trentena d’inversors privats. Les empreses de la comarca són Viravi Edicions, dedicada a l’edició de jocs de taula familiars, domiciliada a Granollers; i Luftikid Europe, que ha dissenyat una cadira per nens per cotxe o avió, domiciliada a Sant Antoni de Vilamajor. Una tercera empresa, Bed&Water, que ofereix serveis de turisme nàutic, té una sòcia de Parets del Vallès, usuària del Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament de Granollers.

D’aquesta manera, es vol facilitar i dinamitzar la inversió a les empreses innovadores locals per tal que puguin dur a terme la seva activitat i créixer.

Les empreses participants al Fòrum es troben en etapes inicials o en procés d’expansió i necessiten una injecció de capital entre 100.000 € i 300.000 €. D’entre les 28 candidatures rebudes per participar-hi, el comitè organitzador ha seleccionat aquestes sis finalistes, aquelles més innovadores i amb un alt potencial de creixement.

L’acte s’obrirà amb la benvinguda de les entitats organitzadores i, a continuació, hi haurà una breu exposició dels 6 projectes participants de la mà dels seus emprenedors. Per finalitzar, es durà a terme un espai de networking entre les empreses i els àngels inversors assistents.

Aquest acte té lloc dins de la European Business Angel Week, esdeveniment promogut per la xarxa Europea de Business Angels (EBAN), de la qual BANC n’és membre. Business Angels Network de Catalunya és una xarxa que posa en contacte emprenedors que busquen finançament amb inversors privats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.