A la imatge es pot apreciar com evoluciona l'obra. (Foto: Toni Torrillas)

A la imatge es pot apreciar com evoluciona l’obra. (Foto: Toni Torrillas)

Després d’uns quants dies de feina intensa, que va començar el 4 d’abril, ja es pot entreveure l’obra que l’artista Sixe Paredes està ultimant en la paret mitgera que dóna al pati de l’Escola Ferrer i Guàrdia de Granollers (carrer Roger de Llúria, 123). L’actuació forma part del tercer projecte municipal anomenat “Murs que parlen”.

“Murs que parlen” és un projecte que promou l’Ajuntament de Granollers per donar vida i color a parets mitgeres que queden al descobert i, d’aquesta manera, fer mes agradable el paisatge urbà.

L’alumnat de 6è. de l’Escola Ferrer i Guàrdia ha tingut un paper destacat en aquesta acció que està plasmant Sixe Paredes, ja que des del mes d’octubre s’han anat documentat sobre l’autor i han estat debatent amb ell sobre què inspira la seva obra i els aspectes relacionats amb com es portaria a terme. Finalment l’alumnat ha triat entre dues propostes d’imatges que els ha plantejat Sixe.

La inauguració festiva del mural està prevista per dijous dia 21 d’abril, al pati de l’escola, des de les 17 h i fins a les 19 h, i continuarà amb la inauguració de l’exposició “Un mundo dentro de otro mundo” de Sixe Paredes a l’Espai d’Arts de Roca Umbert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.