Testos de colors vius embelleixen el pont de la plaça Constitució de Granollers

El pont sobre el riu Congost que uneix la plaça Constitució amb l’avinguda de l’Estació del Nord ha guanyat en color i en vegetació.
El pont entre la plaça de la Constitució i l'av. Estació del Nord s'ha omplert de color amb els nous testos instal·lats. (Foto: Toni Torrillas)

El pont entre la plaça de la Constitució i l’av. Estació del Nord s’ha omplert de color amb els nous testos instal·lats. (Foto: Toni Torrillas)

L’Ajuntament de Granollers hi ha posat 24 testos de polietilè, de colors vius, on s’hi han plantat tres espècies. A la part central de cada test la feijoa o guayaba del Brasil, un arbre tropical fruiter no gaire gran de fulla de perenne; i al peu d’aquest arbre, un tipus de gerani i un tipus de margarita tapissant, l’erígeron.

A cada banda del pont s’hi han posat dotze testos, entre fanal i fanal. L’embelliment d’aquest pont s’ha anat fent per fases. A l’hivern, alhora que es reparaven les juntes del pont s’hi va passar un tub per a la connexió del reg gota a gota, que és el sistema amb què es regaran aquestes plantes.
La intenció de l’Ajuntament és seguir fent actuacions similars que embelleixin el paisatge urbà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *