Timó d’Atenes és, per a molts, l’obra més problemàtica del gran dramaturg William Shakespeare. Un treball incomplet, experimental, amb llacunes i imprecisions, que representen   un autèntic laboratori de comportaments, un autèntic repte personal.

El Timó de Manrique és un home que pertany a les elits, on sembla que la crisi no ha arribat, i que exhibeix una aparent normalitat mentre fora, al carrer, tot s’esfondra. Un home que, amb el temps, ho perd tot i acaba exiliant a un abocador a les afores de la ciutat, alimentant-se de les restes de menjar d’allò que llencen els demés. Un home que, trencada la bombolla, podria acabar, perfectament, al costat del 15M, els iaioflautes o la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

Timó d’Atenes és una aposta per la radicalitat i la imperfecció. Una obra que demana un final i una adaptació als nous temps. Un dels monòlegs més bonics del cànon shakespearià, que ressonen com un crit desesperat i reclamen desesperadament un canvi: deixar els models existents i anar a un lloc nou i desconegut.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció David Selvas

Intèrprets Julio Manrique, Mireia Aixalà, Òscar Rabadan, Fèlix Pons, Albert Rivalta, Marta Marco, Jordi Rico i Enric Auquer.

DURACIÓ DE L’ESPECTACLE

Durada provisional: 1 hora 45 minuts

 

Diumenge 2 de novembre, a les 19:00

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.