Torna la Fira d’Artesans de Mollet

Els dies 18, 19 i 20 de setembre arrenca la 32a Fira d’Artesans de Mollet, una cita que, a iniciativa dels veïns del nucli antic de la ciutat, ja compta amb 32 anys de vida, convertint-se en tot un referent a Catalunya.

La inauguració de la 32a Fira d’Artesans serà el divendres 18 de setembre a les 20 h. al Centre Cultural La Marineta amb la presencia de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, així com de la regidora de Cultura, Mercè Pérez.

En el marc de la presentació de la Fira d’Artesans s’inaugurarà l’exposició “L’aigua a Mollet”, primera activitat de la Fira i que comptarà amb la presència del regidor d’Estudis i Patrimoni Josep Ramon Bertolín. Aquesta exposició és part del programa que el Centre d’Estudis Molletans està preparant de recerca sobre què ha significat l’aigua en el desenvolupament de Mollet, i que es donarà a conèixer en el marc de les jornades del CEM els dies 23 i 24 d’octubre a la Marineta.

MÉS DE 80 PARADES D’ARTESANIA

En aquesta edició, com en els darrers anys, la Fira segueix incrementant el nombre de parades d’artesans així com el nombre de tallers i de  les diverses  activitats que es fan de forma paral·lela. De fet, de les 77 parades d’artesans de l’edició anterior s’ha passat a les 81 que hi haurà enguany.

Així, la mateixa nit de la inauguració, a la Plaça de l’Artesania, centre neuràlgic de la Fira, ja es podrà gaudir d’una sardinada a càrrec dels veïns de la Fira i un posterior ball popular.

Pel que fa els tallers familiars, durant els tres dies, n’hi haurà de joieria, feltre, cuir o pa artesà, entre d’altres.

En referència a les activitats paral·leles, durant tota la Fira, hi hauran espais dedicats a la solidaritat per saber, per exemple, qui son i que fan les associacions solidaries de Mollet, jocs infantils, tallers de castells amb actuació castellera inclosa, audició de sardanes o el III Concurs de Fotografia digital, entre d’altres.

One Response to Torna la Fira d’Artesans de Mollet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *