Torna la Mostra de Titelles de Mollet

La MITMO, que celebra enguany la 9a edició, ja s’ha convertit en la cita cultural més destacada de Mollet. Els titelles seran els veritables protagonistes de la ciutat durant el tercer cap de setmana d’abril, ocupant els espais més cèntrics amb prop d’una cinquantena d’espectacles, activitats lúdiques, instal·lacions i paradetes.

Foto Mitmo 2 aparadorEls dies 17, 18 i 19 d’abril Mollet acollirà la 9a edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO), la fira titellaire més important del país, que organitzen l’Ajuntament de Mollet i la companyia Galiot Teatre.

El programa i les principals novetats s’han presentat en una roda de premsa que va anar a càrrec de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, el director de la Mostra, Jordi Monserdà i Geanina Hornea del restaurant Casa Gerardo, com a representant del teixit comercial de la ciutat, que enguany s’ha tornat a implicar activament amb la Mostra, amb els aparadors dels titelles, el menú dels titelles i les galetes del Mollet Mullat (una versió en color blau de les galetes de Mollet, tot emulant la mascota de la MITMO, el Mollet Mullat). També van assistir la regidora de Cultura i Comerç, Mercè Pérez; i la regidora de Promoció de la Ciutat, Carme Olària.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha destacat que la Mostra és un dels projectes més emblemàtics de Mollet, ja que, a banda de la importància a nivell cultural i d’activitat “implica molts sectors de la ciutat que constitueixen la gran ànima de la MITMO; perquè Mollet és una gran ciutat formada per grans persones”. En aquest sentit, Geanina Hornea de Casa Gerardo va agrair a l’Ajuntament de Mollet i a tots els sectors de la ciutat que participen a la MITMO la seva implicació i en especial va donar gràcies “per les oportunitats que poseu a l’abast del comerç de la ciutat”.

El director de la Mostra, Jordi Monserdà de Galiot Teatre, va explicar tot el  contingut escènic de la MITMO. Tal i com va exposar, la ciutat de Mollet s’omplirà amb més de 12 companyies nacionals i internacionals, s’oferiran més de 27 representacions, una instal·lació de gran format, una carpa museu dels titelles, un espectacle per a adults i diferents espectacles itinerants, paradetes d’artesania i atraccions antigues. En resum, “45 representacions i moments màgics que es mouran amb aquests personatges tan peculiars com són els titelles”, va concloure Monserdà.

Enguany, els alumnes de les escoles bressol de la ciutat, així com els de l’Escola d’Educació Especial Can Vila, centre que ha col·laborat amb la Mostra des dels seus inicis, gaudiran de la visita dels titelles durant els dies previs al cap de setmana de la MITMO, del 9 al 16 d’abril. Aprofitant la proximitat de la diada de Sant Jordi, Galiot Teatre els porta, en primícia, el nou espectacle, La llegenda de Sant Jordi, que també serà present a la Mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *