Torna la programació estable de la Sala Polivalent de Montmeló

La Sala Polivalent comença la seva tercera temporada de programació estable el proper 18 d’octubre. La companyia Industrial Teatrera obrirà el cicle d’activitats amb “De paso”. Aquesta obra es va haver de postergar la temporada passada i en aquesta ocasió serà l’encarregada d’obrir temporada. Magnífic espectacle molt valorat per tota la crítica teatral per la barreja de tècniques circenses en un escenari circular que es muntarà al centre de la sala.

Sis dies després, arribarà a la Sala Polivalent Montserrat Carulla, que presentarà l’última peça teatral amb la qual s’està acomiadant del públic. Es tracta de “La iaia!”, escrita pel seu fill Roger Peña i interpretada al costat del seu nét Aleix Penya. Aquesta obra s’emmarca dins les activitats de la Setmana de la Gent Gran a Montmeló.

I la temporada d’espectacles continuarà durant tot el mes de novembre amb algunes sorpreses, entre les quals destaca l’actuació dels estimadíssims Hotel Cochambre, que en aquesta ocasió presentaran l’espectacle en homenatge a Joaquín Sabina, “Hotel dulce hotel”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *