Sant Ponç

Hi haurà demostracions d’oficis artesans. (Foto: Ajuntament)

Les Franqueses ja té a punt un nou programa d’actes per celebrar la Fira de Sant Ponç de les Franqueses, que enguany arriba a la 27a edició. La festa tindrà lloc el diumenge 22 de maig, de 10 a 14.30 h i de 16.30 a 20 h, a l’eix de la Rambla de la carretera de Ribes.

Hi haurà demostracions d’oficis artesans, exposició d’herbes remeieres, mostra d’estris i oficis antics, tallers, jocs, timbalada, cercavila i ballada de gegants amb els Gegants de les Franqueses, mercat de productes artesans, encants de segona mà, i una de les novetats d’enguany, el 1r Mercat d’Art.

Pel que fa als espectacles programats, està prevista l’actuació de Claret Clown, Suc d’Anguila, Cau de Trons i de L’Orquestra Franquesina. A més, hi haurà la Cantata Municipal, que enguany arriba a la 10a edició. 266 alumnes de 2n de primària de les cinc escoles del municipi interpretaran, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany, l’obra Fer-se gran, amb música de Ricard Gimeno, text de Núria Vilà i poemes d’Anton Carrera.

La cantata, que explica la història de l’Alba i el seu germà, que s’han d’adaptar als canvis que implica el fet d’anar creixent i fer-se grans, comptarà també amb Laura Pujol al piano, Daniel Pérez a la direcció i Albert Manils a la narració.

Leave a Reply

Your email address will not be published.