Tot a punt per a la 8a Romeria del Rocío de les Franqueses

Ja és a punt d’arribar una altra de les cites culturals de les Franqueses. La Romeria del Rocío, que enguany arriba a la 8a edició, serà els propers 6 i 7 de juny.  La celebració, a la qual acostumen a participar centenars de persones reunides per l’Hermandad Rociera de Bellavista, està dedicada a la verge del Rocío, original d’Andalusia.

romeria lf

A la celebració acostumen a participar centenars de persones reunides per l’Hermandad Rociera de Bellavista. (Foto: Ajuntament)

El dissabte 6, els participants a la Romeria sortiran del Centre Cultural de Bellavista a les 10 del matí, ja sigui caminant o en cavalls i carruatges, i es dirigiran a la plaça de l’Ajuntament. A la una del migdia està previst que arribin al bosc del costat de Can Ribas-Centre de Recursos Agraris on faran l’acte inaugural i dinar de germanor. A les 18 h, “misa rociera”. I aquesta primera jornada acabarà amb diverses actuacions musicals a partir de les 20 h.

L’endemà, el diumenge dia 7 de juny, la germandat farà un dinar també al bosc de Corró d’Avall i, ja a la tarda, tornarà cap a Bellavista.

Per assistir als àpats de la Romeria cal recollir-ne prèviament el tiquet a l’oficina de l’Hermandad Rociera, situada al Centre Cultural de Bellavista, o al Casal d’Avis de Bellavista. Els comensals podran fer un donatiu a canvi del tiquet per tal de poder finançar una altra edició de la Romeria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *