A punt per una nova edició de Mollet és Fira

A finals d’aquest mes s’engega la tercera edició de Mollet és Fira com a gran aparador de l’activitat econòmica de la ciutat. El teixit comercial de la ciutat i l’Ajuntament impulsen aquest model firal que enguany supera les expectatives inicials del consistori, amb 300 establiments inscrits actualment. Amb aquesta nova edició, Mollet és Fira es consolida com un projecte que implica comerç, teixit associatiu, cultura i en definitiva ciutat.

Foto presentacio Mollet es Fira

Amb aquesta nova edició es consolida el projecte. (Foto: Ajuntament)

Aquesta setmana s’ha presentat la nova edició de Mollet és Fira amb una roda de premsa a la qual ha assistit una bona representació del teixit comercial molletà. La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde, Josep Monràs, acompanyat de la regidora de Comerç, Mercè Pérez, el regidor de Mercats, Joan Daví i la regidora de Promoció de la Ciutat, Carme Olària. També han intervingut diversos representants del teixit comercial de la ciutat com Jordi Brunès (Mollet és gourmet), Glòria Isen (Mollet és motor) i Mª Carmen Ortigosa (Mollet és comerç i qualitat de vida).

Enguany, Mollet és Fira obre les seves portes amb una participació que supera les previsions inicials ja que actualment compta amb 300 inscrits (i no s’ha tancat el termini per poder participar) i a l’edició passada van participar un total de 310 establiments. Un dels factors que ha incidit en aquest creixement ha estat que més del 80% del comerços que van participar a la passada edició, han volgut repetir aquest any.

En aquesta roda de premsa, el teixit comercial ha explicat en primera persona les novetats i trets principals de les tres fires sectorials de Mollet és Fira que es repartiran, des de finals de maig, de la següent manera:

MOLLET ÉS FIRA GOURMET

És la fira dedicada al sector de l’alimentació i restauració i tindrà lloc els propers 30 i 31 de maig a la plaça Major. Mollet Gourmet s’engegarà amb una passejada solidària familiar per Gallecs el dia 30, activitat que ja compta amb 160 inscrits.

Jordi Brunés en representació del teixit comercial que participarà a Fira Gourmet ha explicat que en aquesta edició, la fira es consolida com “el gran aparador per mostrar productes de qualitat i serveis de proximitat als molletans i a les poblacions del voltant i per això, avui en dia participar a Mollet és Fira és del tot imprescindible per qualsevol establiment comercial”.

MOLLET ÉS FIRA MOTOR

És la fira dedicada al sector de l’automoció i empreses relacionades, i tindrà lloc els propers 13 i 14 de juny a l’avinguda Llibertat, rambla Balmes i parc de les Pruneres. La fira mostrarà el passat, present -que inclourà exemplars elèctrics i de baix consum- i futur del vehicle rodat. En aquesta ocasió, també hi haurà la segona edició de la Llotja del Vehicle Antic amb espais on es mostraran motocicletes antigues i catalanes (Ducson, Mymsa, Derbi i Rieju) i cotxes americans, gràcies a la col·laboració de l’American Car Club.

També es podrà gaudir d’una zona dedicada a les 24 hores de Montjuïc, amb una exposició de motos, fotografies i presència de pilots que van participar. Tal i com ha explicat la Glòria Isern al presentar aquesta fira sectorial, “volem recuperar la memòria històrica del que va suposar el món de les motocicletes a Mollet”. En aquesta fira sectorial també es podrà veure una àmplia exhibició de vehicles de compra-venda i accessoris al parc de les Pruneres.

MOLLET ÉS FIRA COMERÇ I QUALITAT DE VIDA

És la fira dedicada al comerç i serveis relacionats amb la salut, el benestar i l’oci, entre altres) que tindrà lloc els dies 27 i 28 de juny tot coincidint amb l’inici del període de rebaixes estivals i es podrà visitar al parc de les Pruneres i la rambla Balmes. Cal destacar que en aquesta edició un 25% dels comerços participants estan vinculats directament amb la salut i el benestar. Mª Carmen Ortigosa ha definit aquesta fira com  “una gran oportunitat per a interactuar amb clients i ciutadans. Podem plasmar la nostra capacitat de servei i oferir una  atenció de qualitat”.

Finalment, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, s’ha mostrat satisfet per l’increment de participació en aquesta edició que engloba tot tipus de comerç: des del més gran al petit comerç local. També ha subratllat el paper que juguen en aquesta fira les entitats culturals, socials i esportives perquè “entre tots farem possible que el comerç, la cultural i les persones bateguin a Mollet”.

Campanyes Mollet és Fira

Aquest model de fira també busca la implicació del comerç i els serveis més enllà de les fires al carrer. Paral·lelament a les fires, al llarg del mes de juny, els establiments adherits ofereixen campanyes de promoció amb sortejos i milers de premis.

Gran sorteig Mollet és Fira

6 premis de 1.000 euros per comprar a Mollet

De l’1 al 23 de juny, els comerços de la ciutat adherits a aquesta campanya regalen 6.000 euros, en 6 premis de 1.000 euros cadascun, per fer les compres a la ciutat.

Per participar en el sorteig s’ha d’omplir la targeta que es troba als establiments participants (es necessita el segell de 2 establiments. El segell s’aconsegueix fent una compra mínima de 10 euros). Quan s’hagi emplenat la targeta, es diposita a les urnes del sorteig en els establiments participants. Hi ha temps fins al dimarts 23 de juny, a les 20.30 hores del vespre.

El sorteig públic es farà el dia 28 de juny de 2015, a les 20 hores, a la rambla Balmes.

 Rasca i guanya 

A partir del 15 de juny i fins a esgotar existències, els comerços de Mollet regalen milers de premis directes i sortegen premis especials. Per cada compra que es faci als establiments participants, es lliura un ‘rasca i guanya’. Hi ha en joc milers de premis.

 Premis Mollet és Fira

A partir del 30 de maig, es posa en marxa aquesta campanya formada per 3 sortejos lligats a cadascuna de les fires:

  • Premi Mollet és Gourmet – Bon Preu. Sorteig de 10 carros de compra per valor de 50 euros (a l’establiment de Bon Preu, av. Burgos, 15).
  • Premi Mollet és Motor – JFC Car. 2 premis diferents:  1 localitzador de GPS e cotxe a temps real + un any de quota gratis, i 1 joc de dues pantalles reproductores portàtils de DVD pel cotxe.
  • Premi Mollet és Comerç i Qualitat de Vida – Ibis. 4 premis d’una nit i esmorzar per a dues persones en qualsevol dels hotels Ibis d’Espanya.

Per participar caldrà dipositar la butlleta que lliuren els comerços adherits al punt d’informació de cada fira fins mitja hora abans del sorteig, que tindrà lloc el diumenge de cada fira (31 de maig; 14 de juny; i 28 de juny), a les 7 de la tarda. Una mateixa persona no pot acumular més d’un premi en el mateix sorteig. Cada butleta dóna dret a participar a un sol sorteig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *