Els voluntaris en plena acció.

Els voluntaris en plena acció.

Un grup de voluntaris format per treballadors d’Esteve i familiars, han participat aquest cap de setmana en una jornada de voluntariat  mediambiental en col·laboració amb la ONG Acciónatura. Concretament, en el Torrent de Can Sunyer, a Martorelles, per contribuir a la preservació d’aquest espai natural.

La jornada, impulsada en el marc del Programa de Voluntariat Smiles d’Esteve, ha inclòs diverses activitats amb un enfocament familiar i lúdic i amb l’objectiu de sensibilitzar els seus col·laboradors sobre la importància de la protecció del medi ambient fent-los partícips un projecte de conservació.

En el Torrent de Can Sunyer, els voluntaris han col·laborat en la restauració ambiental d’un tram de la zona al seu pas per Martorelles, on Esteve té ubicat un dels seus centres de producció. Amb aquest projecte, s’ha netejat de residus la zona d’actuació, plantat espècies autòctones i eliminat les exòtiques i s’han mantingut els espais de descans. A més, en la jornada els col·laboradors i les seves famílies també han pogut participar en dos tallers, on han après com fer compostatge i també com fer un hort a casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.