Tres alumnes de Mollet reben el premi Ciència en Acció de la UPC

Ana Andrino, Andrea Garcia i Alba López.

Ana Andrino, Andrea Garcia i Alba López.

Ana Andrino, Andrea Garcia i Alba López, alumnes de Batxillerat de l’Escola Sant Gervasi de Mollet,  i el seu tutor de Treball de Recerca, Xavier Valldeoriola, han estat guanyadors de la categoria Ciència en Acció que atorga cada curs la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

La universitat els ha premiat un treball de recerca que, a través d’una aplicació per a mòbil, obre les portes, les finestres i els llums d’una casa domòtica només amb la veu. Per demostrar-ho han dissenyat i construït una maqueta d’una casa intel·ligent que segons elles serà la casa del futur. La UPF va seleccionar, d’entre els 111 treballs presentats, onze projectes dels quals només tres han estat premiats.

Des del centre educatiu destaquen que el nivell assolit per aquests joves en la realització d’aquests treballs de recerca supera, per molt, el que es pot demanar a alumnes d’aquesta edat i això és el que ha valorat especialment el jurat. Escola Sant Gervasi treballa, des d’Educació Infantil, com a un dels eixos principals del seu currículum, en projectes de programació i robòtica.

La UPC ha publicat un vídeo amb una entrevista a les guanyadores del premi. Feu clic aquí per veure’l.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *