Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mollet del Vallés van detenir el passat 27 d’octubre tres persones, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. Els detinguts traficaven amb cocaïna des de dos pisos del barri de Can Lladó. En una altra actuació policial, a Santa Coloma de Gramenet, els  Mossos d’Esquadra van detenir el passat 29 d’octubre un home de 44 anys, de nacionalitat magrebina i veí de Santa Coloma de Gramenet com a presumpte autor d’un delicte contra la salut publica en la seva vessant del tràfic de drogues.
En el primer cas, la investigació es va iniciar el passat mes de juny arran de diverses queixes veïnals quan els agents van tenir coneixement que s’estava cometent una activitat delictiva relacionada amb la venda de substàncies estupefaents, principalment cocaïna, en dos pisos d’un immoble del barri de Can Lladó de Mollet del Vallés.
Els Mossos d’Esquadra en col·laboració amb la Policia local de Mollet van portar a terme diverses gestions d’investigació que van suposar que es demanés al jutjat en funció de guàrdia de Mollet l’autorització per fer una entrada i registre  als domicilis investigats.
En l’escorcoll hi van participar agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Mollet, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, la Unitat Canina i la Policia Municipal de Mollet del Vallès. L’operació es va saldar amb tres detinguts i la localització de 600 grams de cocaïna i una altra substància en pols de color blanc que és utilitzada com a substància de tall.
Es dóna la circumstància que cap dels detinguts té antecedents policials anteriors.
 Tots ells van passar a disposició judicial davant el Jutjat de primera Instància i Instrucció 3 de Mollet del Vallès el passat 29 d’octubre i van quedar en llibertat amb càrrecs amb la prohibició de sortir del territori nacional per a dos d’ells.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.