Tres detinguts en una baralla a Montornès

La Policia Local ha detingut aquest dilluns al vespre tres persones implicades en una baralla al carrer de Federico Garcia Lorca. Tot sembla indicar que l’origen del conflicte es remunta a la matinada de dissabte a diumenge, moment en què es va produir una discussió entre un entrenador i un dels seus jugadors durant les 24 h de futbol celebrades a Vilanova del Vallès.

El diumenge 26 de juliol, cap a les 19.30 h, hi va haver un nou enfrontament entre les mateixes persones en un bar a la confluència dels carrers de la Llibertat i de Federico Garcia Lorca. L’incident, que no va produir ferits, va requerir la presència de la Policia i els implicats van ser denunciats per una infracció administrativa.

Aquest dilluns al vespre, l’episodi s’ha repetit al carrer de Federico García Lorca. En aquesta ocasió les tres persones implicades, que han estat detingudes, presentaven ferides d’arma blanca, per la qual cosa han estat traslladades a diversos centres hospitalaris custodiades pels Mossos d’Esquadra (2 a l’Hospital de Granollers i 1 al de la Vall d’Hebron de Barcelona).

Els detinguts tenen 27, 31 i 40 anys, respectivament. La policia cerca un quart implicat, germà d’un dels detinguts, identificat gràcies a la col·laboració del veïnat.

Text i foto: Servei de Premsa de l’Ajuntament de Montornès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *