Sobre les 19.30 hores del dissabte 3 de gener de 2015, una patrulla de paisà del cos de Mossos d’Esquadra va detenir tres joves per atemptat als agents de l’autoritat.

Els fets van ocórrer quan un grup de joves va forçar una porta que dóna accés a la zona d’andanes de l’estació de tren, per tal de no pagar el bitllet.

Una patrulla de paisà dels Mossos d’Esquadra destinada a l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità i un vigilant de seguretat de l’estació, veí de Granollers, va poder localitzar el grup, que ja havia pujat al comboi i el va fer baixar a l’andana. En aquest moment alguns dels membres del grup van fugir del lloc, i altres es van resistir a les ordres dels agents.

Durant l’actuació, un dels joves va empènyer el pit del vigilant fins que aquest es va donar un cop al cap contra un dels vagons del comboi, el qual continuava aturat a l’andana. A causa del cop, el vigilant va caure al terra amb els cames a l’espai entre l’andana i el vagó aturat. Els joves també van donar cops de puny i de peu als agents actuants. Quan els agents van voler socórrer el vigilant, que havia quedat momentàniament estabornit van necessitar l’ajuda d’un segon vigilant de seguretat, que en aquells moments es trobava fora de servei, per poder reduir els tres detinguts.

Finalment, la patrulla policial va poder detenir tres dels joves per atemptat a agents de l’autoritat. Tant la patrulla policial com el vigilant de seguretat van patir lesions lleus.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.