Tres detinguts per robar a joves a la Festa Major de Sant Esteve

La Policia Local de Santa Maria de Palautordera va detenir dissabte de la setmana passada tres nois, veïns de Sant Celoni, com a presumptes autors de diversos robatoris a joves que gaudien de la Festa de Tardor de Sant Esteve de Palautordera.

La detenció es va produir pocs minuts després de cometre el robatori, alertats per testimonis que també eren a la festa, tot i que els presumptes lladres van intentar d’escapolir-se de la policia. Entre els objectes robats hi havia dues carteres amb diners, que després van ser recuperades el mateix dissabte i un mòbil que també va ser recuperat posteriorment.

D’altra banda, la matinada de l’11 d’octubre de 2015 en el durant la Festa major de Santa Maria de Palautordera es va identificar diversos joves que podrien estar relacionats també amb la sostracció de telèfons mòbils. Un dels identificats ha estat imputat.

Des de la legislatura passada els ajuntaments de Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera tenen signat un conveni de col·laboració, perquè els agents de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera facin serveis puntuals a Sant Esteve quan el consistori d’aquest municipi així ho requereix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *