La secció sindical de la UGT a l’Hospital de Granollers ha adreçat a l’alcalde i president de la fundació privada Hospital-asil de Granollers, Josep Mayoral, una carta per demanar-li una reunió a fi d’exposar-li les raons que han dut al sindicat a rebutjar la proposta d’acord que va fer la Direcció de Personal sobre la implementació del nou conveni de la sanitat concertada en aquest centre.

En particular, la secció sindical vol fer-li coneixedor de la preocupació de la plantilla per la decisió d’augmentar la jornada, que es va executar el passat 1 de juliol. La jornada de conveni és 48 hores superior a la que s’havia pactat per al 2015 a l’Hospital de Granollers. Aquesta decisió ha tingut com a conseqüència immediata la reducció de les jornades de lliurança disponibles enguany per a tot el personal dels torns de matí i tarda (tret dels facultatius i facultatives).

“Després de cinc anys consecutius de renúncies i concessions, els treballadors i les treballadores del centre consideren excessiva i no justificada aquesta mesura”, afirmen des del sindicat.

El malestar i la indignació dels prop de 1.000 professionals afectats per aquest augment de jornada a l’Hospital ha provocat que la secció sindical hagi sol·licitat la mediació de Mayoral en el conflicte.

carta1

carta2

Reproducció de la carta que el sindicat ha adreçat a l’alcalde de Granollers. (Per ampliar la imatge cliqueu a sobre)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.