Els treballadors de 25 deixalleries, obligats a obrir mitja hora el 27S

UGT ha denunciat que, davant la jornada electoral del proper 27 de setembre, la direcció de Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, ha adreçat una nota als 25 treballadors del Servei Comarcal de Deixalleries comunicant-los que si volen exercir el seu dret a vot el proper diumenge –en compliment de la normativa electoral que permet als treballadors i les treballadores disposar de quatre hores per aquest motiu– han de romandre dins de les instal·lacions durant mitja hora, concretament de 9.30 a 10 hores del matí, sense obrir les portes als usuaris.

Un cop transcorregut aquest temps, podran tancar la instal·lació per exercir el seu dret a vot. “Si no el volen exercir hauran de treballar dins de la instal·lació sense atendre els usuaris”, afegeixen des del sindicat.

La secció sindical de la UGT a Serveis Ambientals del Vallès Oriental considera que aquesta decisió està fora de lloc i és “completament inverosímil”. “No entenem ni la finalitat ni la utilitat d’aquesta decisió, més enllà de la voluntat de l’empresa a posar inconvenients per poder gaudir d’aquest dret –diuen des del sindicat–. Encara més si tenim en compte que l’empresa deu hores als treballadors i treballadores d’aquest servei; treballadors que tenen una jornada de dimarts a diumenge (treballant tots els caps de setmana) i el salari més baix de l’empresa”.

Segons el sindicat, amb aquesta mesura l’empresa obliga els treballadors a desplaçar-se al seu lloc de treball, que en alguns casos no és ni la seva localitat de residència, i donar explicacions als usuaris que s’adrecin “d’una situació que ells no han provocat”.

 

One Response to Els treballadors de 25 deixalleries, obligats a obrir mitja hora el 27S

  1. facebook_jrrof 24/09/2015 at 13:38

    en tot lloc couen faves

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *