Un caporal dels Mossos destinat a Quatre Camins, detingut per conduir begut i sense permís

Un caporal dels Mossos d’Esquadra destinat a la vigilància de la presó de Quatre Camins, a la Roca del Vallès, va ser detingut a Sils (la Selva), dimarts de la setmana passada, per conduir sota els efectes de l’alcohol i amb el permís retirat des del mes de febrer per ordre d’un jutjat de Granollers. El detingut, de cognom Pou, té 50 anys i va donar una taxa de 0,75 mil·ligrams d’acohol per litre d’aire expirat, el triple del màxim permès.

Fa uns dies, els Mossos i la Policia Local de Sils van ser alertats per veïns que en un habitatge s’escoltaven crits propis d’una baralla. En arribar al lloc, que va resultar ser el domicili de l’exparella del caporal detingut, els agents van poder comprovar que aquest s’havia desplaçat fins allà i que, presumptament, havia amenaçat i agredit a la dona. En aquell moment, l’home havia abandonat la casa i aleshores es va muntar un dispositiu per localitzar-lo. Minuts més tard, el van interceptar en un encreuament de la carretera C-63.

Fetes les diligències oportunes, els agents van comprovar que tenia el permís de conduir retirat i que es trobava sota els efectes de l’alcohol. L’home va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners i posteriormente va quedar en llibertat. Aquest dimecres és previst que se celebri un judici ràpid pels delictes de conducción sense carnet i begut. Pel suposat delicte de violència de gènere, s’instrueixen diligències en un procediment ordinari.

One Response to Un caporal dels Mossos destinat a Quatre Camins, detingut per conduir begut i sense permís

  1. Miguel Ángel Martín 23/05/2016 at 17:58

    Si això ho fa un agent de l’autoritat, anem malament…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *