Un detingut per robatori en una empresa de Santa Maria de Palautordera

La Policia Local de Santa Maria de Palautordera va detenir la matinada de dilluns a dimarts d’aquesta setmana una persona mentre estava robant a l’empresa Salicru Electronics. Es tracta de P. S. S. de 30anys d’edat, veí de Pineda de Mar i amb antecedents delictius que ja ha estat posat a disposició judicial.

Fruit de la detenció s’han pogut identificar tres persones més que no es descarta que també puguin estar relacionades amb el robatori atès que el detingut no va actuar sol, tot i que segons les informacions policials aquest fet encara s’ha d’acabar de concretar.

La detenció es va poder portar a terme gràcies a un veí del Barri de la Serra de Santa Maria de Palautordera, el mateix on és situada l’empresa Salicru Electronics. Es tracta de JL. R. B. que no solament va avisar la policia donant l’alerta del robatori, sinó que també va tenir prou valentia i sang freda per agafar les claus del contacte del vehicle amb el que volien endur-se els 1.100 quilos de bateries, valorades en 800 euros, que ja tenien preparades per carregar.

One Response to Un detingut per robatori en una empresa de Santa Maria de Palautordera

  1. facebook_jrrof 09/07/2015 at 18:36

    Tot n’està ple… Dies enrere van obrir el traster i van emportar-se la meva bici allà penjada feia uns 14 anys i me l’han cisada ara. Era dels anys 80, però què cony, em feia il·lusió guardar-la… Josep Rof Rof

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *