L’equip sub-19 del Jiangsu Suning Football Club, considerat com un dels millors clubs de la Xina, s’estarà fins dilluns vinent a Mollet des d’on s’anirà desplaçant a diferents localitats per disputar una sèrie de partits amistosos.

L'Ajuntament ha ofert una recepció a l'equip xinès.

L’Ajuntament ha ofert una recepció a l’equip xinès.

El primer serà aquest dimarts contra el CF Mollet, entitat de la que l’equip xinès espera aprendre sobre el seu funcionament i els seus mètodes coincidint amb la recent celebració del centenari de la institució molletana.

El vicepresident del CF Mollet, Jordi Candela, ha anunciat, que “el proper mes d’agost una representació del nostre club viatjarà fins la Xina per visitar el seu club”. Candela ha afegit que “en els nostres cent anys d’història mai ens hem enfrontat a un equip xinès i demà serà un honor fer-ho”.

De la seva banda, el secretari general de l’Associació de Futbol Jiangsu Província, Lin Feng, ha agraït a l’Ajuntament de Mollet “les facilitats que ens han donat”, tot esperant que per nosaltres “aquesta sigui una missió d’aprenentatge i alhora també ens serveixi per intercanviar experiències”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.