‘Un esperit burleta´, dissabte al Festival dels Amateurs de les Franqueses

El Grup de Teatre Nyoca, de l’Ametlla del Vallès, representarà Un esperit burleta aquest dissabte 7 de de març, a les 21 h, al Teatre Auditori de Bellavista. La comèdia és un dels espectacles de la 9a Mostra d’Arts Escèniques Festival dels Amateurs.

Un esperit burleta okUn esperit burleta, de Noel Coward, explica la història d’una farsa a ritme de comèdia, misteri i ciència-ficció. L’obra parla de la vida en parella i mostra com les relacions humanes que s’eternitzen poden conduir perillosament per camins inimaginables.

El Grup de Teatre Nyoca és un grup amateur nascut ara fa uns trenta anys. Des de la seva creació, els de Nyoca han participat en multitud de mostres i concursos de teatre d’arreu de Catalunya i han obtingut premis d’interpretació, d’escenografia i altres disciplines teatrals. Un esperit burleta, que dura aproximadament dues hores i està dirigida per Joan Monells, és una de les obres que tenen actualment en cartell, juntament amb Pedra, paper, tisora.

Venda d’entrades: 1 hora abans a la taquilla del teatre. Preus: 7 euros / 6 euros (majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys). Entrades no numerades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *