comunicat CBG

Comunicat del club. Per ampliar la imatge, cliqueu a sobre.

El Club Bàsquet Granollers ha apartat de les seves responsabilitats un entrenador que ha estat denunciat per un dels seus exjugadors per presumptes abusos sexuals. Els abusos haurien començat el 1991 i s’haurien perllongat durant dos anys i mig. En aquell moment, la víctima tenia 12 anys i l’entrenador 22.

A causa de la bona relació que l’entrenador mantenia amb la família del menor, l’home acostumava a portar-lo a casa després dels entrenaments. Però un dia va desviar-se del camí i va dirigir-se cap a una zona boscosa i poc visible i va abusar del nen. Posteriorment, l’acusat hauria arribat a anar a casa de la víctima quan sabia que estava sol.

El denunciant té 38 anys en l’actualitat. Va denunciar els fets fa un mes, 26 anys després de produir-se, davant els Mossos d’Esquadra. Malgrat que el cas ja hauria prescrit, la policia ha tancat la investigació, però el cas es troba obert als jutjats per si apareixen noves denúncies. Segons la presumpta víctima dels abusos, podrien haver-hi fins a tres casos més.

El cas s’ha fet públic a través del programa El Món a Rac1. Segons ha explicat la presumpta víctima aquest matí al programa, “a nivell legal la denuncia té molt poc recorregut”“Ho he denunciat perquè la gent del seu entorn sàpiga quina persona tenen al seu costat. Aquest home és un perill, no pot estar en contacte amb nens ni adolescents. No li desitjo cap mal, però no vull que faci més mal a ningú”, ha dit.

El denunciat formava part de la comissió de Granollers Ciutat del Bàsquet 2015 i era membre de l’actual junta directiva fins fa uns dies, quan ha estat apartat temporalment fins que s’aclareixin els fets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.