Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 13.56 hores, de l’incendi de vegetació en una zona boscosa i de camps al costat a la urbanització Bellavista de Cardedeu.
cardedeu-incendi1Fins al lloc s’han desplaçat un màxim de 16 dotacions terrestres, entre les quals l’ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM), i 5 d’aèries (2 Avions de Vigilància i Atac, 2 helicòpters bombarders i un helicòpter de comandament) dels Bombers.
En aquests moments el foc ja està controlat i hauria afectat dues cases, un cobert i un vehicle. Els Bombers de la Generalitat continuen treballant al lloc per acabar d’extingir l’incendi amb 10 dotacions així com també per extingir el cobert d’uns 250 metres quadrats incendiat amb 15 tones de llenya al seu interior.
cardedeu-incendi4Segons les darreres informacions del Cos d’Agents Rurals, el foc, que ha cremat una superfície de 8’7 hectàrees, de les quals 5,7 hectàrees són de vegetació agrícola, 2 hectàrees de vegetació urbana i 1 hectàrea de vegetació forestal.
Al dispositiu també han participat  quatre patrulles del Cos de Mossos d’Esquadra, dues patrulles del Cos d’Agents Rurals, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb caràcter preventiu, efectius de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i agents de la Policia Local.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.