Un jove de 22 anys de Granollers ha mort aquest dilluns per un despreniment de pedres mentre feia escalada en el Tagamanent. La víctima, molt vinculat a entitats de la ciutat com els Diables, practicava a la zona denominada el Sot de la Guillotera juntament amb altres tres persones (dos nois de 22 i 24 anys i una noia de 18).

L’accident ha ocorregut cap a les cinc de la tarda, mentre el grup s’estava intentant assegurar i el jove, que es trobava a peu de via, ha rebut l’impacte d’una pedra en el cap.

Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat en helicòpter el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat, encara que no han pogut fer gens per salvar la vida del noi.

A més, han intervingut dues dotacions dels Mossos i la Unitat d’Intervenció de Muntanya, així com l’helicòpter medicalizat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una ambulància, que ha traslladat els acompanyants del mort fins a a l’Hospital de Granollers per fer-los una revisió. Tots tres presentaven cops i contusions de caràcter lleu.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.