El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera C-17 al punt quilomètric 19,6 al terme municipal de Lliçà d’Amunt, en sentit Vic. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19.49 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una sortida de via d’una motocicleta i, a conseqüència d’això, el seu conductor va morir. Es tracta de J.P.V, un home de 53 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Argentona.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Leave a Reply

Your email address will not be published.