Els Bombers revisen el mur caigut.

Els Bombers revisen el mur caigut.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers van rebre aquest dimecres avís d’un accident laboral en l’Escola Ginebró, situada al carrer Joaquín Costa de Llinars del Vallés, on s’estava duent a terme una obra.

Quan els mossos van arribar al lloc dels fets van constatar que un treballador que estava realitzant unes obres per tal d’aixecar un mur que havia caigut de la construcció caient a sobre d’ell el mur que construïa.

Ràpidament tots els serveis d’emergència es van desplaçar per atendre’l i traslladar-lo a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona on va ingressar en estat greu. Hores després, a causa de les ferides sofertes, va morir. La víctima és un home de 46 anys i veí de Barcelona, i treballava per a l’empresa Obres Tècniques Lloret.

A l’accident es van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers,  ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb servei d’helicòpter que va traslladar el ferit a l’hospital, dotacions dels Bombers de la Generalitat i també de la Policia Local de Llinars del Vallès.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers i del Departament d’Empresa i Ocupació, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.