Una dona ha estat apunyalada aquest dilluns a la nit per la seva parella a la casa que tots dos compartien a la urbanització El Serrat, a l’Ametlla del Vallès. Els fets han passat al voltant de les 9 del vespre, i després d’una discussió al portal de la casa, l’home ha clavat un tornavís al coll de la dona. Després, l’agressor s’ha tancat dins l’habitatge i hi ha calat foc.

Segons algunes fonts, en sentir els crits d’auxili de la dona, veïns de la parella han pogut entrar a la casa i l’han pogut treure al carrer, on l’han estabilitzat. Pocs minuts després han arribat al lloc diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local, del SEM i dels Bombers.

L’home, de 49 anys i nacionalitat espanyola, ha estat detingut com a presumpte autor d’un homicidi en grau de temptativa. Les flames, que han provocat importants destrosses, han pogut ser sofocades.

La dona ha estat traslladada a l’Hospital de Granollers. Malgrat les ferides rebudes, es troba estable i la seva vida no corre perill.

Leave a Reply

Your email address will not be published.