A partir del dimarts 21 d’octubre una càmera de vigilància instal·lada a la plaça de Marc Viader controlarà i detectarà els vehicles no autoritzats que circulin a l’illa de vianants del centre fora de l’horari permès.

Els vehicles poden accedir als carrers de vianants del centre de dimarts a divendres de 7 a 16.30 h, i els dissabtes de 7 a 11 h. Fora d’aquest horari, els vehicles sense autorització seran enregistrats i sancionats.

A més, també a partir del 21 d’octubre els carrers Sant Ramon i Hospital s’afegiran a la llista de carrers del centre de prioritat per a vianants.

L’objectiu de la mesura és garantir la seguretat de vianants i bicicletes i, al mateix temps, la promoció dels establiments comercials de la zona.

One Response

  1. Jordi

    Treure la pilona que hi havia no és per garantir la seguretat dels vianants i bicicletes ni tampoc la de promocionar els establiments de la zona, és més una mesura de recaptar diners amb multes, multes i més multes. Em pregunto quan tardarà algú a fer una bretolada a la càmera, com va passar anys enrere amb el boom dels radars.

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.