Una càmera controlarà els vehicles no autoritzats a l’illa de vianants del centre de Cardedeu

A partir del dimarts 21 d’octubre una càmera de vigilància instal·lada a la plaça de Marc Viader controlarà i detectarà els vehicles no autoritzats que circulin a l’illa de vianants del centre fora de l’horari permès.

Els vehicles poden accedir als carrers de vianants del centre de dimarts a divendres de 7 a 16.30 h, i els dissabtes de 7 a 11 h. Fora d’aquest horari, els vehicles sense autorització seran enregistrats i sancionats.

A més, també a partir del 21 d’octubre els carrers Sant Ramon i Hospital s’afegiran a la llista de carrers del centre de prioritat per a vianants.

L’objectiu de la mesura és garantir la seguretat de vianants i bicicletes i, al mateix temps, la promoció dels establiments comercials de la zona.

One Response to Una càmera controlarà els vehicles no autoritzats a l’illa de vianants del centre de Cardedeu

  1. Jordi 30/10/2014 at 13:00

    Treure la pilona que hi havia no és per garantir la seguretat dels vianants i bicicletes ni tampoc la de promocionar els establiments de la zona, és més una mesura de recaptar diners amb multes, multes i més multes. Em pregunto quan tardarà algú a fer una bretolada a la càmera, com va passar anys enrere amb el boom dels radars.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *