Joves - Emocions liders 071015 (1)

La jornada s’emmarca en les activitats de Pimec Joves que tenen l’objectiu d’incrementar la xarxa de contactes professionals i de generar noves sinergies. (Foto: Pimec)

Més de 50 joves empresaris i emprenedors de la comarca han participat a la jornada organitzada per Pimec Joves Vallès Oriental “Les emocions dels líders”. A càrrec de Cristina Gutiérrez, experta en educació emocional, presidenta de la Fundació per a l’Educació, i codirectora de la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera. Premi Fundació Pimec als valors d’empresa, l’acte ha girat al voltant de l’autoestima, la fortalesa interior, la por, l’empatia i la consciència de l’important en l’àmbit empresarial.

Aquest jornada s’emmarca en les activitats de Pimec Joves que tenen l’objectiu d’incrementar la xarxa de contactes professionals i de generar noves sinergies. L’acte, celebrat a Can Muntanyola, Centre de Serveis per a les empreses, ha comptat amb la participació del president de Pimec Joves, Miquel Camps i el president de Pimec Joves Vallès Oriental, Josep Soto, que ha actuat d’amfitrió.

Josep Soto s’ha mostrat molt satisfet per “l’èxit de participació” i ha assenyalat que “en un entorn cada vegada més competitiu, conèixer com gestionar les nostres emocions ens farà millorar com a persones i professionals. Des de Pimec Joves Vallès Oriental seguirem treballant per oferir eines de suport per als Joves emprenedors”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.