Una cinquantena de joves empresaris a la jornada ‘Les emocions dels líders’

Joves - Emocions liders 071015 (1)

La jornada s’emmarca en les activitats de Pimec Joves que tenen l’objectiu d’incrementar la xarxa de contactes professionals i de generar noves sinergies. (Foto: Pimec)

Més de 50 joves empresaris i emprenedors de la comarca han participat a la jornada organitzada per Pimec Joves Vallès Oriental “Les emocions dels líders”. A càrrec de Cristina Gutiérrez, experta en educació emocional, presidenta de la Fundació per a l’Educació, i codirectora de la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera. Premi Fundació Pimec als valors d’empresa, l’acte ha girat al voltant de l’autoestima, la fortalesa interior, la por, l’empatia i la consciència de l’important en l’àmbit empresarial.

Aquest jornada s’emmarca en les activitats de Pimec Joves que tenen l’objectiu d’incrementar la xarxa de contactes professionals i de generar noves sinergies. L’acte, celebrat a Can Muntanyola, Centre de Serveis per a les empreses, ha comptat amb la participació del president de Pimec Joves, Miquel Camps i el president de Pimec Joves Vallès Oriental, Josep Soto, que ha actuat d’amfitrió.

Josep Soto s’ha mostrat molt satisfet per “l’èxit de participació” i ha assenyalat que “en un entorn cada vegada més competitiu, conèixer com gestionar les nostres emocions ens farà millorar com a persones i professionals. Des de Pimec Joves Vallès Oriental seguirem treballant per oferir eines de suport per als Joves emprenedors”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *