Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del sector de Mollet del Vallés han imputat una dona de 55 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veïna del Figaró-Montmany, com a presumpta autora d’un delicte de conducció temerària i un altre de denegació d’auxili.

Els fets van tenir lloc el passat 28 de maig passades les 23 hores quan els agents de trànsit van ser comissionats per la sala de coordinació operativa per tal de donar suport en un accident que s’acabava de produir a la C-17 sentit nord,  a l’alçada del municipi de Parets del Vallés, on un turisme havia encalçat pel darrere un motorista i l’havia fet caure.

El motorista accidentat i testimonis dels fets van explicar com la causant de l’accident havia estat la conductora d’un vehicle tot terreny que un cop va encalçar el vehicle es va aturar i en veure el que  havia fet va apagar les llums de vehicle i va fugir a tota velocitat per la mateixa via.  En la seva fugida el radar situat uns tres kilòmetres més endavant la va captar a una velocitat de 121 Km/h quan la via està limitada a 100 Km/h.

Un cop els agents van poder obtenir la fotografia emesa pel radar els hi va permetre identificar el vehicle i localitzar la  conductora, la qual va reconèixer els fets.

Els agents van instruir diligències pels fets, que ja han estat traslladades al jutjat en funcions de guàrdia de Mollet del Vallés, i li van imputar els delictes de conducció temerària i denegació d’auxili.

El conductor de la motocicleta va patir ferides de caràcter lleu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.