El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la matinada de diumenge es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 8,7 de la C-59 a Palau-Solità i Plegamans (Vallès Occidental). La víctima és M.L.V.G.O, de 26 anys, veïna de Sant Feliu de Codines i nacionalitat espanyola. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 01.10 hores.

Dos turismes van col·lidir frontalment i, com a conseqüència de l’impacte, va morir la conductora i única ocupant d’un dels vehicles. A més, també hi va haver quatre persones més ferides: un ferit greu, traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron, un ferit menys greu, traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron, i dos ferits menys greus traslladats a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

Arran del sinistre, es van activar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d’excarceració, i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Pel que fa a l’afectació viària, la carretera va estar tallada fins a les 04.19 hores, tot i que es va desviar el trànsit per la B-143.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Leave a Reply

Your email address will not be published.