Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord van detenir, la matinada de dijous 18 de febrer, una dona de 45 anys, nacionalitat espanyola i sense veïnatge conegut per conduir temeràriament i en sentit contrari per la AP-7. 

Sobre les 04.00 hores de la matinada els agents de l’Àrea Regional de Trànsit del sector de Mollet van rebre l’avís que un vehicle acabava de fer un canvi de sentit a l’altura del punt quilomètric 116 de l’AP-7 i que circulava en direcció contraria a la de la via.

Els agents de trànsit van localitzar el cotxe prop del peatge de la Roca on va tornar a fer un canvi de sentit per circular, de nou, sentit Girona. El van seguir i van indicar a la conductora que s’aturés fins que van aconseguir-ho al peatge situat a la sortida de Cardedeu.

La conductora, que presentava símptomes clars d’haver consumit alcohol, es va negar a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia. La dona va ser detinguda per conducció temerària, resistència i desobediència a agents de l’autoritat i per la negativa a sotmetre’s a les proves d’alcohol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.