El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest matí s’ha registrat un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 118 de l’AP-7 a l’altura de Llinars del Vallès. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 07.05 h. La víctima és Sònia H. C, de 20 anys i veïna de Sabadell.
Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió amb dos turismes implicats. Com a conseqüència de l’accident, la passatgera davantera d’un dels vehicles ha resultat morta. A més, el sinistre ha causat tres persones ferides de caràcter menys greu, traslladades per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Granollers.
En l’accident han treballat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat  i quatre ambulàncies  del SEM.
Pel que fa a l’afectació viària, la circulació ha estat tallada a l’AP-7 a Llinars del Vallès en sentit sud fins a les 08.38 h. A aquesta hora s’ha pogut obrir un carril i cap a les 09.27 h,  la circulació s’ha restablert totalment en el punt del sinistre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.