Els serveis d'emergènca, en el lloc dels fets (Ajuntament).

Els serveis d’emergènca, en el lloc dels fets (Ajuntament).

Una explosió de gas butà en els baixos d’un edifici de quatre plantes del carrer de Roger de Llúria de Mollet ha provocat la mort d’una persona i el desallotjament de la resta de veïns. L’Ajuntament treballa per garantir que l’edifici no pateixi més danys i no es preveu la tornada immediata dels veïns a casa seva.

Els fets s’han produït a primera hora d’aquest matí, cap a 2/4 de 6, quan s’ha produït una explosió de gas butà en els baixos de l’edifici, de quatre plantes. L’explosió ha provocat un incendi i la mort d’un home de 70 anys que residia al pis afectat. Ràpidament, els Bombers de la Generalitat, el Servei d’Emergències Mèdiques, els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal s’han traslladat al lloc dels fets i han desallotjat tot l’edifici.

A banda de la persona morta, també han resultat ferides dues persones més, un bomber per cremades i una veïna per inhalació de fum. Totes dues han estat traslladades a l’Hospital de Mollet d’on a hores d’ara ja han estat donats d’alta.

L’Ajuntament de Mollet ha reallotjat els veïns que ho han necessitat  en un hotel de la ciutat, concretament un total de sis famílies (17 persones). En el moment que hi hagi plenes garanties de seguretat per poder entrar a l’edifici, els veïns podran entrar als seus habitatges per recollir els efectes personals, a l’espera que puguin tornar-hi definitivament.

Els serveis municipals estan treballant per garantir la seguretat de l’edifici i s’estan adoptant les mesures necessàries per evitar que pateixi més danys. Així, per exemple, es tapiaran totes les entrades a l’edifici afectat per qüestions de seguretat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.